reklam
Ankara’da Sahte Bal Üretimine Büyük Darbe

Ankara’da Sahte Bal Üretimine Büyük Darbe

Ankara’nın Akyurt ilçesinde gerçekleştirilen geniş çaplı bir operasyon, sahte bal üretiminde kullanılan z
reklam
Ana Sayfa Genel, Yaşam 9 Temmuz 2024 311 Görüntüleme

Freni Patlayan Araç Markete Daldı

Ankara’nın Akyurt ilçesinde frenleri tutmayan bir hafif ticari araç, bir marketin önündeki meyve kasalarına çarptı. Market çalışanı bu kazadan son anda kurtuldu.

Bu olay, Akyurt ilçesinin Yıldırım Mahallesi Kirazlı Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, frenleri tutmayan bir hafif ticari araç, sokaktaki marketin yol kenarına yerleştirdiği meyve kasalarına hızla girdi. Kontrolü kaybeden araç, ardından Nurettin Cankurtaran Caddesi’ndeki refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle meyve kasaları etrafa saçıldı, içerisindeki meyve ve sebzeler dağıldı. Olay sırasında meyve kasalarını düzenleyen market çalışanı, kazadan son anda kurtuldu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri hemen olay yerine yönlendirildi ve kaza anı güvenlik kameralarına kaydedildi.

Haber: Mert ONBAŞI

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com